Prijava
×

Upozorenje

Sorry No Product Found!!.

Stalak ALBA za Toalet Papir ROZE E0303 sa četkom za WC [224056]

Stalak ALBA za Toalet Papir ROZE E0303 sa četkom za WC [224056]Stalak ALBA za Toalet Papir ROZE E0303 sa četkom za WC [224056]

Stalak za toalet papir sa četkom za WC šolju i nosačem rezervnih toalet rolni ALBA izradjen je u kombinaciji Aluminijumskih cevi i plastičnih nosača rolne toalet papira. U postolju se nalazi teg koji onemogućava prevrtanje stalka. Na stalak se može postaviti dve rezervne rolne i jedna rolne koja je u upotrebi.Četka za WC šolju se može lako skinuti sa stalka radi čišćenja i održavanja.
Prodajna cena1990,00 RSD


Preloader

Podni stalak za toalet papir sa četkom za WC šolju ALBA ROZE E0303

- Alba stalak za toalet papir izrađen je u kombinaciji hromiranih Aluminijumskih cevi i visokokvalitetne ABS plastike
- Boje u kojima se ALBA stalak proizvodi su sledeće: Bela, Crna, Tamno Plava, Zelena, Roze, Braon, Narandžasta i Svetlo plava
- Dimenzije ALBA stalka su: 27cm x 19cm, visina 75cm
- Na stalak se mogu staviti dve rezervne rolne toalet papira, kao i jedna rolna koja je u upotrebi. Rolna u upotrebi ima prozirni plastični prekrivač koji sprečava da na rolnu pada prašina.
- Ergonomska ručka omogućava lako uzimanje i korišćenje četke
- Zamenljiva glava četke
- Kvalitetan materijal će obezbediti dugotrajnu upotrebu stalka i četke
- Materijal i boje koje se koriste su u skladu sa međunarodnim standardima i normama. Kontrola kvaliteta visokog stepena u toku procesa izrade garantuje bezbednost i kvalitet.


Montaža :

- Montaža ALBA stalka se vrši prema priloženom uputstvu lako i bez alata. 


Održavanje :

Ovaj proizvod ne zahteva specijalno održavanje. Postolje i četku povremeno oprati toplom vodom i deterdžentom. Ne koristiti abrazivna sredstva da ne bi došlo do oštećenja spoljnih površina. Poželjno je povremeno oprati celu četku dezinfekcionim sredstvom.


europlastpodaci.jpg

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Nedavno pregledani proizvodi

linija3