Prijava

PROIZVODI NA AKCIJI

247016 SPREJ dozator za dezinfekciona sredstva R-3014-SP BELI 1000ml.247016 SPREJ dozator za dezinfekciona sredstva R-3014-SP BELI 1000ml.
247004 Senzorski SPREJ dozator za dezinfekciona sredstva R-3004-SP BELI 1000ml.247004 Senzorski SPREJ dozator za dezinfekciona sredstva R-3004-SP BELI 1000ml.

247016 SPREJ dozator za dezinfekciona sredstva R-3014-SP BELI 1000ml.

247016 SPREJ dozator za dezinfekciona sredstva R-3014-SP BELI 1000ml.247016 SPREJ dozator za dezinfekciona sredstva R-3014-SP BELI 1000ml.
247016 SPREJ dozator za dezinfekciona sredstva R-3014-SP BELI 1000ml.
247016 SPREJ dozator za dezinfekciona sredstva R-3014-SP BELI 1000ml.

Sprej dozator za dezinfekciona sredstva na bazi alkohola, na dolivanje, kapaciteta 1000 ml. Može se koristiti sa sredstvima za dezinfekciju na bazi alkohola (ne smeju se koristiti sredstva u gelu). Dozator možete fleksibilno koristiti prema svojim potrebama, kako za lične tako i za profesionalne potrebe. Može se koristiti na više mesta-savršeno za aerodrome, bolnice, hotele, restorane, škole i kupatila, kuhinje, kancelarije i druga javna mesta.
Prodajna cena1490,00 RSD
Modifikator cena:
Popust


Preloader

Dozator za dezinfekciona sredstva na bazi alkohola R-3014 SP, BELI, izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, kapaciteta 1000 ml.

Sprej dozator sa rezervoarom u koji se uliva dezinfekciono sredstvo na bazi alkohola. Ovaj dozator je izrađen od visokokvalitetne ABS/SAN plastike. Specijalna pumpa koja raspršuje sredstvo u obliku spreja omogućava korišćenje sredstava za dezinfekciju na bazi alkohola. Materijal i boje koje se koriste su u skladu sa medjunarodnim standardima i normama. Kontrola kvaliteta visokog stepena u toku procesa izrade garantuje bezbednost i kvalitet. Dozator se redovno kontroliše u akreditovanim laboratorijama.

-  Dozator za dezinfekciona sredstva na bazi alkohola, sa rezervoarom , izrađen je od visokokvalitetne ABS Plastike.

- Kapacitet: 1000 ml (1 L)

- Prilikom svakog ispumpavanja tečnosti, dozator će izbaciti 0,45ml, što je dovoljno za više od 2200 doza po rezervoaru.

- Tip rezervoara za dezinfekciono sredstvo: rezervoar sa poklopcem u koji se uliva tečnost je ugrađen u kućištu dozatora i lako se skida radi čišćenja.

- Odgovara HACCP standardu, kao i ostalim standardima o bezbednosti hrane i predmeta opšte upotrebe.

- Odgovarajuće punjenje: Sredstva za dezinfekciju na bazi alkohola. Ne smeju se koristiti druga dezinfekciona sredstva jer njihova upotreba može dovesti do trajnog oštećenja pumpe na dozatoru
- Preporučena sredstva za upotrebu u dozatoru: DEDERMOL H , DEZIHAND , HERO MANUS B

Dedermol H new-clear (Medium).jpg Hero Manus B 1L.jpg dezihand-novo-CCopy.jpg

NE SME SE KORISTITI ZA TEČNI SAPUN,

zato što tečni sapun sadrži soli koje mogu oštetiti pumpu!

- Boje u kojima se dozator proizvodi: Bela, Crna i Metalik Siva


Montaža dozatora:

- Montaža dozatora se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu. Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona (Bison, Moment-Fix i sl.). Ovi lepkovi se ne dobijaju uz dozator , već se moraju kupiti odvojeno. Ovi lepkovi se mogu naći u svakoj farbari. Prilikom lepljenja dozatora na podlogu, dovoljno je lepak naneti u pet tačaka na poleđinu dozatora, po jednu tačku u uglovima i jednu tačku na sredini dozatora. U slučaju lepljenja, poželjno je dozator dodatno zalepiti za podlogu sa duplex - obostrano lepljivom trakom na jednom ili dva mesta, ili zalepiti krep trakom preko dozatora za podlogu, kako bi duplex ili krep traka držali dozator u željenom položaju dok se silikonski lepak ne stegne. Najbolje je dozator koristiti 24 časa posle obavljene montaže lepljenjem. U slučaju montaže dozatora pomoću tiplova i šrafova, dozator se može koristiti odmah.


Održavanje dozatora:

Ovaj dozator ne zahteva specijalno održavanje. Bitno je samo koristiti odgovarajuće punjenje (dezinfekciona srestva na bazi alkohola) koje u sebi nema mikro čestica. Dovoljno je povremeno skinuti rezervoar sa poklopcem i oprati ga toplom vodom iznutra i spolja. Dozator spolja prebrisati vlažnom krpom. Ne koristiti abrazivna sredstva da ne bi došlo do oštećenja spoljnih površina.


 GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66

keyword: dozator za tecnu penu , dozer , sapun , dezinfekciono sredstvo , dezinfekcija , kutija

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Nedavno pregledani proizvodi

linija3