Prijava

PROIZVODI NA AKCIJI

Držač C ili V papirnih ubrusa K40 BELI Vialli 300 listovaDržač C ili V papirnih ubrusa K40 BELI Vialli 300 listova

Držač C ili V papirnih ubrusa K40 BELI Vialli 300 listova

Držač C ili V papirnih ubrusa K40 BELI Vialli 300 listovaDržač C ili V papirnih ubrusa K40 BELI Vialli 300 listova
Držač C ili V papirnih ubrusa K40 BELI Vialli 300 listova
Držač C ili V papirnih ubrusa K40 BELI Vialli 300 listova
Dimenzije aparata K40
Otključati i otvoriti aparat
Staviti papir i zatvoriti aparat

MIDI Držač složivih papirnih ubrusa C-V (savijenih na pola), izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, kapaciteta 300 listova ubrusa.
Prodajna cena1450,00 RSD


Preloader

MIDI držač papirnih ubrusa u listićima K40 BELI Vialli (za 300 listića) 

- Kapacitet: 300 listića papirnih ubrusa savijenih na pola (C ili V)
- Aparat je izrađen od visokokvalitetne ABS plastike.

- Mogućnost zaključavanja ključem koji se dobija uz aparat. U slučaju da izgubite ključ, možete ga poručiti kod nas kao rezervni deo. Postoji i mogućnost da se ključ zameni dugmetom za otvaranje ukoliko nema potrebe da se aparat zaključava. Ukoliko želite da kupite dugme uz aparat, naglasite to našoj službi prodaje prilikom naručivanja.
- Odgovara HACCP standardu, kao i ostalim standardima o bezbednosti hrane i predmeta opšte upotrebe, kao i direktivama Evropske unije.
- Prilikom korišćenja, korisnik dodiruje samo onaj listić koji uzima, a sledeći listić ostaje nedirnut u aparatu čime se sprečava kontaminacija papira za sledećeg korisnika.
- Odgovarajući papir za aparat: Papirni ubrus, dimenzije savijenog listića:10,5 cm x24 cm , dimenzije otvorenog (ispravljenog) listića: 21cm do 22 cm x 21cm do 22 cm.
- Odgovarajući papirni ubrus: Samosloživi V papirni ubrus u listićima (ubrus savijen na pola). Izbor papirnih ubrusa možete pogledati ovde . Imamo veliki izbor papirnih ubrusa izrađenih kako od čiste celuloze 100%, tako i od čiste celuloze sa dodatkom reciklirane celuloze.

c v papir Logo webP 300x300   paper-hand-towels-v-fold.jpg
- Boje u kojima se aparat K41 proizvodi: Bela, Crna, Providna i Metalik Siva
- Materijal i boje koje se koriste su u skladu sa međunarodnim standardima i normama. Kontrola kvaliteta visokog stepena u toku procesa izrade garantuje bezbednost i kvalitet proizvoda.


Montaža aparata:

- Montaža aparata se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu. Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona (Bison, Moment-Fix i sl.). Ovi lepkovi se ne dobijaju uz aparat, već se moraju kupiti odvojeno. Ovi lepkovi se mogu naći u svakoj farbari. Prilikom lepljenja aparata na podlogu, dovoljno je lepak naneti u pet tačaka na poleđinu aparata, po jednu tačku u uglovima i jednu tačku na sredini aparata. U slučaju lepljenja, poželjno je aparat dodatno zalepiti za podlogu sa duplex - obostrano lepljivom trakom na jednom ili dva mesta, ili zalepiti krep trakom preko aparata za podlogu, kako bi duplex ili krep traka držali aparat u željenom položaju dok se silikonski lepak ne stegne. Najbolje je aparat koristiti 24 časa posle obavljene montaže lepljenjem. U slučaju montaže dozatora pomoću tiplova i šrafova, dozator se može koristiti odmah. Aparat se montira po uputstvu koje se dobija uz aparat.


Održavanje aparata:

Ovaj aparat ne zahteva specijalno održavanje. Aparat spolja prebrisati vlažnom krpom. Ne koristiti abrazivna sredstva da ne bi došlo do oštećenja spoljnih površina.


 GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66
mob: 063 8 333 666
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Nedavno pregledani proizvodi

linija3