Prijava
SVE VRSTE PAPIRNIH UBRUSA, TOALET PAPIRA I DISPENSERA
PROFESIONALNA I KUĆNA HEMIJA
Sprečite širenje virusa. Dezinfikujte ruke brzo i lako sa našim sredstvima za dezinfekciju
NAJVECI IZBOR APARATA ZA DEZINFEKCIONA SREDSTVA I SREDSTAVA ZA DEZINFEKCIJU I SUVO PRANJE RUKU
Mini Mascot set za WC, aparat + 3 dopune
Sprejevi za ručno osvežavanje prostorija 300 ml.

PROIZVODI NA AKCIJI

247019 Senzorski dozator za Tečni sapun R-3102 BELI 700ml.247019 Senzorski dozator za Tečni sapun R-3102 BELI 700ml.

Dozator za tečni sapun i dezinfekciona sredstva Slim 1 450 ml 222019

Dozator za tečni sapun i dezinfekciona sredstva Slim 1 450 ml 222019 Dozator za tečni sapun i dezinfekciona sredstva Slim 1 450 ml 222019

Dozator za tečni sapun , dezinfekciono sredstvo ili gel za suvo pranje ruku koje ne sadrže više od 70% alkohola
Prodajna cena690,00 RSD


Preloader

Dozator za tečni sapun i dezinfekciona sredstva Slim 1 izrađen je od visokokvalitetne ABS plastike, kapaciteta 450 ml.

- Kapacitet: 450 ml (0,45 L)

- Tip rezervoara: rezervoar u koji se uliva tečnost je ugrađen u kućištu dozatora.

- Mogućnost zaključavanja

- Odgovara svim HCCP i ostalim standardima o bezbednosti hrane i sredstava za pripremu hrane i održavanje lične higijene.

- Odgovarajuće punjenje: Sve vrste tečnog sapuna, dezinfekciona sredstva ili gel za suvo pranje ruku koje ne sadrže više od 70% alkohola.

- Boje u kojima se dozator Slim 1 serije proizvodi: Bela


MONTAŽA DOZATORA:

S2 i S4 montaza dozatora belo w w

Montaža dozatora se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu. Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona (Bison, Moment-Fix i sl.). Ovi lepkovi se ne dobijaju uz dozator, već se moraju kupiti odvojeno. Ovi lepkovi se mogu naći u svakoj farbari. Prilikom lepljenja dozatora na podlogu, dovoljno je lepak naneti u pet tačaka na poleđinu plastičnog nosača koji nosi dozator, po jednu tačku u uglovima i jednu tačku na sredini dozatora. U slučaju lepljenja, dovoljno je pločicu na koju se kači dozator zalepiti na zid i sačekati 24 časa da se lepak stegne. Nakon toga se može montirati (zakačiti) dozator na zalepljenu pločicu-nosač i koristiti. Najbolje je dozator koristiti 24 časa posle obavljene montaže lepljenjem. U slučaju montaže dozatora pomoću tiplova i šrafova, dozator se može koristiti odmah.


KORIŠĆENJE DOZATORA:

koriscenje svih dozatora beloww

Obzirom da postoje razne gustine tečnog sapuna i gelova za suvo pranje ruku, najbolje je prvi put sipati vrlo malo vode u dozator, pritisnuti dugme nekoliko puta i kada voda krene isprazniti vodu iz dozatora i napuniti dozator sa željenom tečnošću. Kada vaš dozator proradi, izbacivaće oko 1,7 ml tečnosti prilikom svakog pritiska.


Održavanje (čišćenje) dozatora:

Obzirom da se u tečnom sapunu nalaze male količine soli i sode bikarbone, dešava se da se čestice ovih materija nahvataju na gumicama koje zatvaraju protok tečnosti, i tom prilikom dolazi do curenja sapuna iz dozatora. To izgleda ovako:

prljav dozator

 (Primer zaprljanog dozatora. Na slici je prikazan dozator sa otvorenom diznom)

Do curenja tečnosti može doći i ukoliko neka mehanička nečistoća iz tečnosti dospe između gumica. U tom slučaju, potrebno je očistiti dozator na sledeći način:

S2 i S4 i OMSA ciscenje dozatora

Isprazniti dozator i okrenuti ga naopako. Skinuti vrh (3) pomoću odvijača ili klješta. Vodom pažljivo isprati delove 1,2 i 3 koje ste izvadili iz dozatora. Takođe, isperite i dozator (i rezervoar i ležište za oprugu i gumicu). Namontirajte oprane delove nazad redom kojim ste ih skinuli (kao na slici). Pritisnite snažno poklopac (3) prstima nazad u ležište. Vaš dozator je ponovo spreman za korišćenje.


GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Nedavno pregledani proizvodi

linija3