Prijava
×

Upozorenje

Sorry No Product Found!!.

Tekstilna zavesa za kadu dvodelna COSMOS Tamno Plava 120x200x2 sa alkama (22820293)

Tekstilna zavesa za kadu dvodelna COSMOS Tamno Plava 120x200x2 sa alkama (22820293)Tekstilna zavesa za kadu dvodelna COSMOS Tamno Plava 120x200x2 sa alkama (22820293)
Tekstilna zavesa za kadu dvodelna COSMOS Tamno Plava 120x200x2 sa alkama (22820293)
Održavanje

DVODELNA ZAVESA ZA KADU 120 cm x 200 cm x 2kom
Ova zavesa se dobija u paketu koji sadrži 2 kom zavesa dimenzije 120cm x 200cm. Uglavnom se koristi za kadu za koju nije dovoljna jedna standardna zavesa veličine 180cm x 200cm
Prodajna cena1200,00 RSD


Preloader

 

DVODELNA ZAVESA ZA KADU 120 cm x 200 cm x 2kom sa alkama
Ova zavesa se dobija u paketu koji sadrži 2 kom zavesa dimenzije 120cm x 200cm. Uglavnom se koristi za kadu za koju nije dovoljna jedna standardna zavesa veličine 180cm x 200cm. Tekstilna zavesa za kadu 120x200x2 izrađena je od nepromočivog Polyester platna, porubljena na dnu i sa usivenom olovnom trakom koja otežava zavesu i čini da zavesa pravilno i izuzetno lepo pada celom dužinom,a na vrhu ojačana duplim porubom i plastičnim nitnama za kačenje alki a sa strane obrađena visokofrekventnim varenjem. Zavese se proizvode u preko 200 kombinacija boja. Zavesa se dobija u kompletu sa alkama (16kom)

Dvodelna tekstilna zavesa za kadu u kupatilu, izrađena od platna (Polyester 100%)

dimenzije: širina 120cm i visina 200cm ( u kompletu se dobija 2komada zavesa, ukupne širine 240 cm i visine 200 cm)

- Dimenzije:Širina zavese je 2 x po 120cm, a visina zavesa je 200cm

- Gusto tkanje onemogućava vodu da prođe kroz zavesu, a omogućava pranje u veš mašini. Zavesa se može sušiti u mašini za sušenje, ili se jednostavno može okačiti nazad na šipku i ostaviti da se osuši. Potrebno je da prostorija u kojoj se suši zavesa bude dobro provetrena.

- Zavesa se pere na 40 stepeni u veš mašini. Prilikom pranja nije potrebno skidati alke za zavesu. U slučaju da su alke grube i da imaju oštre ivice, bolje ih skinite da vam alke ne bi oštetile zavesu pa alke operite ručno.

- Zavesa je sa strana obrađena visokofrekventnim varenjem. Na dnu zavese donja ivica je porubljena. Gornja ivica zavese je ojačana višeslojnim ojačanjem po celoj dužini, a rupe za kačenje alki su ojačane plastičnim prstenovima koji sprečavaju oštećenje i cepanje zavese.

- Ukoliko imate običnu kadu, potrebno je da zavesa upada u kadu oko 20-30 centimetara. Ukoliko imate plitku tuš kadu, zavesa bi trebalo da se naslanja samo na uspravni deo unutrašnjosti kade. U slučaju da zavesa upada u ravni deo kade na kojem stojite prilikom tuširanja, može doći do kidanja zavese i nosača zavese, kao i do pada i povrede u kupatilu! Vodite računa o tome radi sopstvene bezbednosti! U tom slučaju bolje je da zavesu skratite, ili da podignete šipku za zavesu ukoliko je to moguće.

- Alke za zavesu nisu uključene u cenu i moguće ih je poručiti posebno (potrebno 12kom). Dostupno je više modela alki, a ponudu možete pogledati ovde.

- Zavese za kadu se proizvode u preko 200 kombinacija boja i dezena.


KORISNI SAVETI ZA ODRŽAVANJE:

Zavese se najlakše održavaju pranjem u veš-mašini na navedenoj temperaturi od 40º. Najbolje bi bilo da zavesu perete zajedno sa nekoliko belih peškira. Peškiri će prilikom pranja dodatno odstraniti nečistoće sa zavese, a ujedno će i peškiri biti mekši. Posle pranja zavesu odmah okačite da se suši u dobro provetrenoj prostoriji. Pranje zavese na 40º je dovoljno za uklanjanje mrlja, ali samo ukoliko zavesu perete redovno. Najbolje je zavesu prati jednom u dva do tri meseca. Ukoliko je zavesa više zaprljana, evo nekoliko korisnih saveta kako da odstranite nečistoće:

- Zavesu operite u veš mašini sa pola doze praška za veš u koji ćete dodati 100 ml sirćetne kiseline. Posle pranja zavesu potopite u kadicu u 8 litara tople vode. Dodajte 250 grama kuhinjske soli. Sačekajte da se so rastvori i dobro promešajte vodu.Ostavite zavesu u ovom rastvoru 4 sata. Nakon toga, zavesu možete okačiti da se suši (ispiranje nije potrebno).

SKIDANJE KAMENCA SA TUŠ-ZAVESA

Jedna od čestih situacija sa kojom se susrećemo jesu žute mrlje na tuš-zavesi koje narušavaju izgled celokupnog kupatila. Razlog zbog kog se pojavljuju žute mrlje jeste visoka koncentracija gvožđa u vodi, zbog čega se pojavljuje žuta rđa. Ova vrsta mrlja ne izgleda privlačno na tuš-zavesama, te je zbog toga potrebno čišćenje tuš-zavesa.Najefikasniji način da očistite zavesu jeste da je potopite u 8 litara vode i dodate oko 2 dcl izbeljivača, te zavesu postavite tako da je u potpunosti potopljena u vodi. Kada budete radili ovaj process obratite pažnju da su vam ruke zaštićene gumenim rukavicama, a jedna od ideja kako da zavesu što bolje potopite jeste da na nju stavite neki teži kamen.Kada ste završili sa procesom, zavesu ostavite da odstoji 24 časa, pre nego što je operete na 40º. Kada je zavesa oprana, ostavite je da se osuši, a efekat će biti sjajan – imaćete čistu i urednu tuš-zavesu :) 

KORIŠĆENJE SIRĆETA ZA OBOJENE TUŠ-ZAVESE

Kada želite da očistite tuš-zavese obratite pažnju da izbeljivač ne bi trebalo koristiti za bojene zavese, jer postoji mogućnost da se boja promeni. Umesto izbeljivača upotrebite sirće, no na ovaj način moguće je da se ostaci rđe neće u potpunosti skinuti. Ukoliko vaše tuš-zavese ne mogu da se peru u veš mašini, možete ih očistiti uz pomoć tečnog vima. Stavite tečni vim na zavesu i zatim je očistite sa sunđerom. Nakon što vim odstoji 15 minuta, zavesu isperite mlakom vodom. Ne zaboravite da pratite uputstva sa etikete, kako biste vašu tuš-zavesu na ispravan način očistili.

KORISNI SAVETI

 Kada je reč o sušenju zavese, ne zaboravite da otvorite prozore i uključite ventilaciju, ukoliko nemate opciju sušenja zavese napolju. U suprotnom postoji mogućnost za stvaranje vlage ili buđi, te ukoliko se to dogodi ponovo ćete morati da očistite zavesu. 


Razni nazivi za zavesu za kadu;

Zavesa za kupatilo

Zavesa za kadu

Mušema za kadu

GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66
 
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Nedavno pregledani proizvodi

linija3