Prijava

PROIZVODI NA AKCIJI

ARIEL MOUNTAIN SPRING deterdžent za veš 3Kg

959,99 RSD

1079,99 RSD

-11% Off

ARIEL MOUNTAIN SPRING deterdžent za veš 3KgARIEL MOUNTAIN SPRING deterdžent za veš 3Kg

ARIEL MOUNTAIN SPRING deterdžent za veš 4Kg

1599,99 RSD

1799,99 RSD

-11% Off

ARIEL MOUNTAIN SPRING deterdžent za veš 4KgARIEL MOUNTAIN SPRING deterdžent za veš 4Kg

PERSIL deterdžent za veš zeleni 8Kg (80 pranja)

1850,00 RSD

2490,00 RSD

-26% Off

PERSIL deterdžent za veš zeleni  8Kg(80 pranja)PERSIL deterdžent za veš zeleni 8Kg(80 pranja)

ARIEL MOUNTAIN SPRING deterdžent za veš 6Kg

1899,99 RSD

2199,99 RSD

-14% Off

ARIEL MOUNTAIN SPRING deterdžent za veš 6KgARIEL MOUNTAIN SPRING deterdžent za veš 6Kg
DUEL Soft Lotus žuti Omekšivač za rublje 2.6LDUEL Soft Lotus žuti Omekšivač za rublje 2.6L
PERSIL SILAN deterdžent za veš plavi  8Kg (80 pranja)PERSIL SILAN deterdžent za veš plavi 8Kg (80 pranja)

DUEL Soft Lotus žuti Omekšivač za rublje 2.6L (242118)

DUEL Soft Lotus žuti Omekšivač za rublje 2.6LDUEL Soft Lotus žuti Omekšivač za rublje 2.6L
DUEL Soft Lotus žuti Omekšivač za rublje 2.6L
DUEL Soft Lotus žuti Omekšivač za rublje 2.6L

Na tržištu na kojem dominiraju omekšivači plave boje i klasičnih mirisa, duel je najveću prodaju postigao sa žutim omekšivačem inspirisanim orijentom. Reč je o izuzetno popularnoj mirisnoj noti soft lotus. Savršeni spoj mirisa božura i plemenitog mošusa čini da veš odiše elegancijom i svežinom. U svom sastavu sadrži silikon, funkcionalni dodatak, koji doprinosi boljoj mekoći tkanine, olakšava peglanje, daje punoću i bogat osećaj na dodir.

Pakovanje 2,6 l, dovoljno za 104 pranja

DUEL Omekšivači su proizvedeni po najstrožim standardima kvaliteta, autentičnih mirisa i izvanrednih performansi. Koncentrovani su, olakšavaju peglanje, neutrališu statički elektricitet i oplemenjuju tkaninu, čineći je prepoznatljivom po savršenoj mekoći.
Prodajna cena549,99 RSD


Preloader

DUEL SOFT LOTUS Omekšivač za rublje 2.6L ŽUTI
DuelSoftLotusOmeksivac26L-erp.jpg


Potpuno autentičan

Korišćenjem tzv. mirisnih kapsula , postignut je efekat produženog prisustva molekula parfema na opranom vešu, a da pri tome nije dovedeno u pitanje izlaganje potrošača potencijalnim alergijama. Kao rezultat pažljive selekcije mirisa, u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima, DUEL je osvajao naklonost kupaca na potpuno autentičan način. Naime, na tržištu kojim dominiraju omekšivači plave boje i klasičnih mirisa, DUEL je najveću prodaju postigao sa žutim omekšivačem inspirisanim orijentom. Reč je o izuzetno popularnoj mirisnoj noti Soft Lotus, izbalansiranoj kombinaciji božura i plemenitog mošusa.

Bolji osećaj mekoće

Kada je reč o efektima prijatnosti tkanina na koži, u proizvodnji DUEL omekšivača koriste se najsavremenije tehnologije poslednje generacije, a poseban značaj pridaje se  upotrebi silikona kao aktivne supstance. Novi DUEL doprinosi boljem osećaju mekoće, jer se efekti ne ograničavaju na površinsku glatkost, već se odnose i na veću fleksibilnost i punoću tretiranih materijala. Odeća oprana novim DUEL-om dobija svilenkastu teksturu, umesto osećaja masne, uljane mekoće. Posebna korist za potrošače ogleda se u lakoći peglanja, čime se olakšava naporan i dugotrajan posao u domaćinstvu.
duel-omeksivaci-svi.png
Nežnost koja traje

 Vrednost omekšivača se generalno ogleda kroz dve osnovne funkcije, a to su pružanje mirisa opranog veša i prijatnog osećaja odeće na telu. Potrošači našeg regiona specifični su po afinitetu prema intenzivnim i dugotrajnim mirisima omekšivača. DUEL se od njegovog nastanka značajno izdvajao od ustaljenih trendova na tržištu po ovom parametru.
DUEL Omekšivači su proizvedeni po najstrožim standardima kvaliteta, autentičnih mirisa i izvanrednih performansi. Koncentrovani su, olakšavaju peglanje, neutrališu statički elektricitet i oplemenjuju tkaninu, čineći je prepoznatljivom po savršenoj mekoći.


UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
Dodati pri poslednjem ispiranju veša prema naznačenom uputstvu. Ne nanositi direktno na veš. 

DOZIRANJE:
doziranje-rbg.pngUPOZORENJE:

Čuvati van domašaja dece. Posle kontakta sredstva sa kožom odmah isprati sa dovoljno vode. Osobe sa osetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati uputstva za upotrebu i izbegavati duži kontakt ruku sa sredstvom. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati sa dosta vode i zatražiti lekarsku pomoć. Čuvati na temperaturi iznad 5 stepeni.
Odlaganje sadržaja / ambalaže u skladu sa nacionalnim propisima.


PAKOVANJE:
-  Plastična boca od 2,6 l 


ROK TRAJANJA: 
-  2 godine od datuma označenog na pakovanju


SASTAV:
- 5-15% katjonskog surfaktanta, sadrži konzervans phenoxyethanol, benzisothiazolinone, miris. Sadrži 4-tertbutylcyclohexyl acetate. Može da izazove alergijsku reakciju


PRODAJA I DISTRIBUCIJA:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66
mob: 063 8 333 666
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Nedavno pregledani proizvodi

linija3