Prijava
SVE VRSTE PAPIRNIH UBRUSA, TOALET PAPIRA I DISPENSERA
PROFESIONALNA I KUĆNA HEMIJA
Sprečite širenje virusa. Dezinfikujte ruke brzo i lako sa našim sredstvima za dezinfekciju
NAJVECI IZBOR APARATA ZA DEZINFEKCIONA SREDSTVA I SREDSTAVA ZA DEZINFEKCIJU I SUVO PRANJE RUKU
Mini Mascot set za WC, aparat + 3 dopune
Sprejevi za ručno osvežavanje prostorija 300 ml.
×

Upozorenje

Sorry No Product Found!!.

Sredstvo za podove AJAX ANTIBACTERIAL SAGE&ELDERFLOWER Plavi 1L za dezinfekciju

Sredstvo za podove AJAX ANTIBACTERIAL SAGE&ELDERFLOWER Plavi 1L za dezinfekcijuSredstvo za podove AJAX ANTIBACTERIAL SAGE&ELDERFLOWER Plavi 1L za dezinfekciju
Sredstvo za podove AJAX ANTIBACTERIAL SAGE&ELDERFLOWER Plavi 1L za dezinfekciju
Sredstvo za podove AJAX ANTIBACTERIAL SAGE&ELDERFLOWER Plavi 1L za dezinfekciju

Ajax Pure Home je čistač za različite površine sa specijalnom antibakterijskom formulom. Ajax Pure Home sa mirisom cveta zove i sa esencijalnim uljima žalfije, čisti dubinski uklanjajući 99,99% bakterija. Ostavlja osvežavajuć i dugotrajan miris aromatičnog bilja i cveća.
Od sada Ajax dolazi sa novom formulom koja sadrži 100% biorazgradive aktivne sastojke. Ova formula je efikasnija i obazrivija za našu planetu. Ajax je takođe odgovorno napravljen, što znači da se pravi u objektima koji povećavaju energetsku i vodenu efikasnost, Vodeći ka nultom otpadu. Ajax se razvija sa Vama!
Prodajna cena299,99 RSD
Modifikator cena:
Popust


Preloader

AJAX ANTIBAKTERIJSKO SREDSTVO SA DEZINFICIJENSOM

14492395_397706277020232_62394334097386025_n.jpg

 

Ajax ANTIBACTERIAL Sage & Elderflower sredstvo za čišćenje podova 1000ml sa dezinficijensom
SA EKSTRAKTIMA ESENCIJALNIH ULJA ŽALFIJE I CVETA ZOVE

AJAX PURE HOME SAGE & ELDERFLOWER je tečni biocidni proizvod koji se koristi za dezinfekciju površina koje ne dolaze u kontakt sa hranom (suzbijanje bakterija u domaćinstvu). Ajax Pure Home je čistač za različite površine sa specijalnom antibakterijskom formulom. Ajax Pure Home sa mirisom cveta zove i sa esencijalnim uljima žalfije, čisti dubinski uklanjajući 99,99% bakterija. Ostavlja osvežavajući dugotrajan miris aromatičnog bilja i cveća. Od sada Ajax dolazi sa novom formulom koja sadrži 100% biorazgradive aktivne sastojke. Ova formula je efikasnija i obazrivija za našu planetu. Ajax je takođe odgovorno napravljen, što znači da se pravi u objektima koji povećavaju energetsku i vodenu efikasnost, Vodeći ka nultom otpadu. Ajax se razvija sa Vama! Ajax Floor Cleaner se može koristiti za čišćenje linoleuma, pločica, laminata i parketa u vašem domu ili radnom prostoru. Formula rastvara masnoću i brzo deluje tako da ćete za kratko vreme imati čiste i sjajne podove. Služi i kao dezinfekciono sredstvo koje se može koristiti za uklanjanje bakterija i klica. Podiže i rastvara prljavštinu i prašinu olakšavajući zadatke čišćenja. Ostaviće za sobom svež i prijatan miris kojim će vaš dom ili radni prostor odisati.


Uputstvo za upotrebu:

Bezbedno koristite biocidni prizvod! Pre korišćenja pročitajte etiketu i podatke o proizvodu. Proizvod se koristi za opštu upotrebu.
Koristiti za svakodnevno čišćenje u domaćinstvu tako da 20 ml. (2 čepa) proizvoda rastvorite u 5l vode (videti sliku na ambalaži), zatim pokvasite krpu proizvodom, prebrišete površine, i nakon čišćenja prosušite suvom krpom. Površine nakon upotrebe nije potrebno ispirati vodom.
Kako biste sproveli efikasnu dezinfekciju površina u domaćinstvu potrebno je da sipate nerazblažen proizvod na mokar sunđer (10ml./m2), zatim nanesete na površine koje želite da dezinfikujete. Ostaviti da deluje 15 minuta i isprati bakteriološki čistom vodom.
Napomena: Nakon čišćenja i dezinfekcije, površine koje su u kontaktu sa hranom obavezno isprati bakteriološki čistom vodom.
Ciljani organizmi: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Enterococcus hirae


UPOZORENJE:

Dovodi do teškog oštećenja oka. Ako je potrebna medicinska pomoć, pokažite pakovanje ili etiketu proizvoda. Držati van domašaja dece. 
AKO DOSPE NA KOŽU (ili kosu): Hitno ukloniti skinuti svu kontaminiranu odeću. Isprati kožu vodom (ili istuširati se).
AKO DOSPE U OČI: pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva ako ih nosite i ako ih je lako ukloniti. Nastavite sa ispiranjem. Ako iritacija oka ne prestane: potražiti savet/pomoć lekara.
NAPOMENA: Nositi rukavice pri korišćenju deterdženta sa dezinficijensom. Izbegavati dodir sa kožom i očima, udisanje pare i magle. Koristiti samo u dobro provetrenom prostoru.
 

PictogramHemija.png


PAKOVANJE:
- PET boca od 1L izrađena 100% od reciklirane plastike


ROK TRAJANJA: 
-  Upotrebiti pre isteka roka utisnutog na ambalaži proizvoda


SASTAV:
- <5% anjonskih surfaktanata, nejonskih surfaktanata, mirisa Glutaral, Butilphenil Methilpropional, Citronelol, Hexil Cinnamal, Linalool.


 

PRODAJA I DISTRIBUCIJA:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66
mob: 063 8 333 666

 

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Nedavno pregledani proizvodi

linija3