Prijava

PROIZVODI NA AKCIJI

AJAX UNIVERZALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE 750ML SA PUMPICOM [242112]AJAX UNIVERZALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE 750ML SA PUMPICOM [242112]
CILLIT BANG Izbeljivač Sprej za čišćenje i dezinfekciju 750ml.CILLIT BANG Izbeljivač Sprej za čišćenje i dezinfekciju 750ml.

ARF CREAM CITRO TEČNI VIM 450ml Abrazivno sredstvo za čišćenje

ARF CREAM CITRO TEČNI VIM 450ml Abrazivno sredstvo za čišćenjeARF CREAM CITRO TEČNI VIM 450ml Abrazivno sredstvo za čišćenje
ARF CREAM CITRO TEČNI VIM 450ml Abrazivno sredstvo za čišćenje
ARF CREAM CITRO TEČNI VIM 450ml Abrazivno sredstvo za čišćenje

ARF tečni vim je abrazivno sredstvo za čišćenje sa mikro kristalima. Pruža blistavu čistoću i osvežavajući miris. U potpunosti uklanja sve tragove najtvrdokornije nečistoće kao što su skorela masnoća, ostaci zagorele hrane i mrlje od kamenca u kupatilu.
Prodajna cena180,00 RSD

Preloader

ARF CREAM CITRO TEČNI VIM 450ml Abrazivno sredstvo za čišćenje

ARF CREAM pouzdano čisti i neguje i najzahtevnije površine u domu. Kombinacijom snage mekog abraziva i delotvornosti aktivnih sastojaka, Arf Cream odstraniće i najtvrdokornija zaprljanja, ne ostavljajući ogrebotine na predmetima koje čistite. Nezamenljiv je u čišćenju šporeta, sudopera, keramičkih pločica, kada, umivaonika. U kuhinji: umivaonika, šporeta, staklokeramičkih ploča, keramičkih pločica, slavina, predmeta od nerđajućeg čelika. U kupatilu: Kada, umivaonika, slavina, keramičkih pločica.
Dolazi u četiri varijante: Natural, Professional, Citro i Original. 


Uputstvo za upotrebu:

Arf nanesite na površinu koju želite očistiti, istrljajte i isperite vodom.
Za osetljive površine i materijale, proveriti delovanje proizvoda na skrivenom delu površine, isprati odmah nakon upotrebe i izbegavati grubo trljanje.
Staklokeramičke površine čistiti samo kada su hladne, ne koristiti abrazivne sunđere i dobro isprati pre ponovnog zagrevanja.
ARF univerzalna krema za čišćenje tvrdih površina čisti ono što izgleda nemoguće očistiti. Sadrži 100% prirodne čestice za čišćenje koje ne grebu površine. Uklanja tvrdokornu prljavštinu kao što su zagorela mast, mrlje od kafe, pasta za zube, farba za kosu, mrlje od šminke i kamenac. ARF krema efikasno čisti tvrdokornu prljavštinu sa kuhinjskog pribora i sa svih tvrdih površina u kupatilu i kuhinji. Brzo deluje i ostavlja za sobom beskompromisnu čistoću i sjaj. Uklanja neprijatne mirise i pogodan je za dezinfekciju sudopera, pločica, šporeta i kada.


UPOZORENJE:

Prouzrokuje jako nadraživanje oka. Ako je potrebna lekarska pomoć, pokazati pakovanje ili nalepnicu. Čuvati izvan domašaja dece. AKO SE PROGUTA: isprati usta. NE izazivati povraćanje. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno isprati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva ukoliko ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi. Osobe s osetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati uputstva za doziranje i izbegavati duži dodir ruku s rastvorom sredstva za pranje.


PAKOVANJE:
- PE boca od 400ml.


ROK TRAJANJA: 
- 2 godine od datuma utisnutog na pakovanju


SASTAV:
- <5% anjonski surfaktanti, nejonski surfaktanti, sapun, fosfati; mirisi (Geraniol), konzervansi (DMDM Hydantoin).


PRODAJA I DISTRIBUCIJA:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66
mob: 063 8 333 666
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Nedavno pregledani proizvodi

linija3