Prijava
Sprečite širenje virusa. Dezinfikujte ruke brzo i lako sa našim sredstvima za dezinfekciju
NAJVECI IZBOR APARATA ZA DEZINFEKCIONA SREDSTVA I SREDSTAVA ZA DEZINFEKCIJU I SUVO PRANJE RUKU
Najveći izbor aparata i mirisa za profesionalnu i kućnu upotrebu
Sprejevi već od 120 dinara!
Mini Mascot set za WC, aparat + 3 dopune
Sprejevi za ručno osvežavanje prostorija 300 ml.
×

Upozorenje

Sorry No Product Found!!.

227094 Vialli dozator za Tečni Sapun za Kertridž 800ml (bez kertridža) Beli S5K

Vialli dozator za Tečni Sapun za Kertridž 800ml (bez kertridža) Beli S5KVialli dozator za Tečni Sapun za Kertridž 800ml (bez kertridža) Beli S5K
Vialli dozator za Tečni Sapun za Kertridž 800ml (bez kertridža) Beli S5K
Vialli dozator za Tečni Sapun za Kertridž 800ml (bez kertridža) Beli S5K
Montiranje kertridža
Dimenzije dozatora

Dozatori za tečni sapun sa sistemom kertridža omogućavaju visok nivo higijene i bezbednosti proizvoda. Upotrebom kertridža sprečavate kontaminaciju tečnosti u dodiru sa vazduhom. Za sve vreme korišćenja dozatora, kertridž ostaje hermetički zatvoren bez mogućnosti kontakta sa spoljnim okruženjem.
Dozatori su izrađeni od visokokvalitetne ABS/SAN plastike. Mehanizam za ispumpavanje tečnosti je izrađen od
nerđajućeg čelika, a kapacitet ispumpavanja je 1.70ml tečnosti. Svi dozatori za tečni sapun su visokog kvaliteta.
Prodajna cena1045,00 RSD
Modifikator cena:
Popust


Preloader

Dozator za tečni sapun Vialli S5K za kertridž , izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, kapaciteta 800 ml

Zbog karakteristika pumpe za ispumpavanje tečnosti, može se koristiti za dezinfekciona sredstva na bazi alkohola do 70%

Dozator je predviđen da radi sa kertridžima punjenim tečnim sapunom. Ovi kertridži nisu uključeni u obim isporuke i kupuju se posebno. Kertridži su predviđeni za jednokratnu upotrebu.
Svi dozatori su izrađeni od visokokvalitetne ABS/SAN plastike. Mehanizam za ispumpavanje tečnosti je izrađen od nerđajućeg čelika, a kapacitet ispumpavanja je 1.70ml tečnosti. Svi dozatori za tečni sapun su visokog kvaliteta. Materijal i boje koje se koriste su u skladu sa medjunarodnim standardima i normama. Kontrola kvaliteta visokog stepena u toku procesa izrade garantuje bezbednost i kvalitet.

- Dozator za tečni sapun za kertridž izrađen je od visokokvalitetne ABS Plastike .

- Kapacitet: 800 ml (0,8L)

- Tip rezervoara za tečni sapun: Kertriddž refill sa tečnim sapunom koji se nabavlja posebno.

- Mogućnost zaključavanja

- Odgovara svim HCCP i ostalim standardima.

- Odgovarajući kertridži: Svi kertridži tipa EC800 punjeni tečnim sapunom ili sredstvom za dezinfekciju na bazi alkohola 70% 

- Boje u kojima se dozator za tečni sapun proizvodi: Bela, Crna i Metalik Siva


Odgovarajući kertridži za dozator:
TecniSapunKATTY800ml Phone TecniSapunMILKandHONEY800ml WWN Phone TecniSapunMilkyWay800ml WWN PhoneMontaža dozatora za tečni sapun:

- Montaža dozatora za tečni sapun se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu. Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona (Bison, Moment-Fix i sl.). Ovi lepkovi se ne dobijaju uz dozator za tečni sapun, već se moraju kupiti odvojeno. Ovi lepkovi se mogu naći u svakoj farbari. Prilikom lepljenja dozatora za tečni sapun na podlogu, dovoljno je lepak naneti u pet tačaka na poleđinu dozatora, po jednu tačku u uglovima i jednu tačku na sredini dozatora. U slučaju lepljenja, poželjno je dozator dodatno zalepiti za podlogu sa duplex - obostrano lepljivom trakom na jednom ili dva mesta, ili zalepiti krep trakom preko dozatora za podlogu, kako bi duplex ili krep traka držali dozator u željenom položaju dok se silikonski lepak ne stegne. Najbolje je dozator koristiti 24 časa posle obavljene montaže lepljenjem. U slučaju montaže dozatora za tečni sapun pomoću tiplova i šrafova, dozator se može koristiti odmah.


Dugme za otvaranje dozatora umesto ključa:

Moguće je zameniti sistem otvaranja ključem na sistem otvaranja dugmetom. Sistem otvaranja ključem je fabrički ugrađen u aparat, i koristi se na javnim mestima. Sistem otvaranja dugmetom se koristi na privatnim mestima. Ovaj sistem dosta olakšava otvaranje aparata, i više nećete morati da brinete gde vam se nalazi ključ za otvaranje aparata. Sistem sa dugmetom zahteva i dosta manje mesta za korišćenje, tako da aparat možete postaviti dosta bliže gornjoj ivici (na primer ako se aparat postavlja ispod ormarica, može se postaviti bliže ormariću jer mu treba manje mesta za otvaranje nego kada se aparat otvara ključem. Ukoliko želite da promenite ovaj sistem na sistem otvaranja dugmetom, potrebno je da dokupite dugme za otvaranje aparata. Montaža dugmeta je vrlo laka. Potrebno je (metalnim novčićem) izvaditi dva dela bravice i na njihovo mestu utisnuti dugme za otvaranje. Sada možete lako otvoriti aparat pritiskom na dugme.

ZAMENA KLJUCA DUGMETOM.jpg


ZamenaKljucaDugmetom.jpgČišćenje dozatora za tečni sapun:

Obzirom da se u tečnom sapunu nalaze male količine soli i sode bikarbone, dešava se da se čestice ovih materija nahvataju na gumicama koje zatvaraju protok sapuna, i tom prilikom dolazi do curenja sapuna iz dozatora. To izgleda ovako:

prljav dozator

 (Primer zaprljanog dozatora. Na slici je prikazan dozator sa otvorenom diznom)

Do curenja sapuna može doći i ukoliko neka mehanička nečistoća iz sapuna dospe između gumica. U tom slučaju, potrebno je očistiti dozator na sledeći način:

dispenser_maintenance--ww.jpg


Održavanje aparata:

Ovaj aparat ne zahteva specijalno održavanje. Aparat spolja prebrisati vlažnom krpom. Ne koristiti abrazivna sredstva da ne bi došlo do oštećenja spoljnih površina.


 europlastpodaci.jpg


Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Nedavno pregledani proizvodi

linija3