Prijava

PROIZVODI NA AKCIJI

Držač C ili V papirnih ubrusa K40B CRNI Vialli 300 listovaDržač C ili V papirnih ubrusa K40B CRNI Vialli 300 listova

Držač Toalet papira u listićima MAXI (500 listića) R-1319 Beli 303510

Držač Toalet papira u listićima MAXI (500 listića) R-1319 Beli 303510Držač Toalet papira u listićima MAXI (500 listića) R-1319 Beli 303510

Držač složivog toalet papira u listićima C-V (savijenih na pola), izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, kapaciteta 500 listova toalet papira. Zbog velikog kapaciteta pogodan je za upotrebu na mestima gde je veliki promet korisnika toaleta.
Prodajna cena1290,00 RSD
Modifikator cena:
Popust


Preloader

MAXI držač toalet papira u listićima 303510 BELI (za 500 listića) 

- Kapacitet: 500 listića toalet papira savijenih na pola (C ili V)
- Zbog velikog kapaciteta pogodan je za upotrebu na mestima gde je veliki promet korisnika toaleta.
- Aparat je izrađen od visokokvalitetne ABS plastike.

- Mogućnost zaključavanja ključem koji se dobija uz aparat. 
- Odgovara HACCP standardu, kao i ostalim standardima o bezbednosti hrane i predmeta opšte upotrebe, kao i direktivama Evropske unije.
- Prilikom korišćenja, korisnik dodiruje samo onaj listić koji uzima, a sledeći listić ostaje nedirnut u aparatu čime se sprečava kontaminacija papira za sledećeg korisnika.
- Odgovarajući papir za aparat: Toalet papir u listićima, dimenzije savijenog listića:10,5 cm x11 cm , dimenzije otvorenog (ispravljenog) listića: 21cm do 22 cm x 11 cm.
- Odgovarajući toalet papir: Samosloživi V toalet papir u listićima (savijen na pola). Izbor toalet papira možete pogledati ovde . Imamo veliki izbor toalet papira izrađenih od čiste celuloze 100%.


c v papir Logo webP1   gomila 36 paketicaww
- Boje u kojima se aparat 303510 proizvodi: Bela, Crna, Providna i Metalik Siva
colors
- Materijal i boje koje se koriste su u skladu sa međunarodnim standardima i normama. Kontrola kvaliteta visokog stepena u toku procesa izrade garantuje bezbednost i kvalitet proizvoda.


Montaža aparata:

- Montaža aparata se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu. Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona (Bison, Moment-Fix i sl.). Ovi lepkovi se ne dobijaju uz aparat, već se moraju kupiti odvojeno. Ovi lepkovi se mogu naći u svakoj farbari. Prilikom lepljenja aparata na podlogu, dovoljno je lepak naneti u pet tačaka na poleđinu aparata, po jednu tačku u uglovima i jednu tačku na sredini aparata. U slučaju lepljenja, poželjno je aparat dodatno zalepiti za podlogu sa duplex - obostrano lepljivom trakom na jednom ili dva mesta, ili zalepiti krep trakom preko aparata za podlogu, kako bi duplex ili krep traka držali aparat u željenom položaju dok se silikonski lepak ne stegne. Najbolje je aparat koristiti 24 časa posle obavljene montaže lepljenjem. U slučaju montaže dozatora pomoću tiplova i šrafova, dozator se može koristiti odmah. Aparat se montira po uputstvu koje se dobija uz aparat.


Održavanje aparata:

Ovaj aparat ne zahteva specijalno održavanje. Aparat spolja prebrisati vlažnom krpom. Ne koristiti abrazivna sredstva da ne bi došlo do oštećenja spoljnih površina.


 GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66
mob: 063 8 333 666
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

linija3