Prijava
Sprečite širenje virusa. Dezinfikujte ruke brzo i lako sa našim sredstvima za dezinfekciju
NAJVECI IZBOR APARATA ZA DEZINFEKCIONA SREDSTVA I SREDSTAVA ZA DEZINFEKCIJU I SUVO PRANJE RUKU
Najveći izbor aparata i mirisa za profesionalnu i kućnu upotrebu
Sprejevi već od 120 dinara!
Mini Mascot set za WC, aparat + 3 dopune
Sprejevi za ručno osvežavanje prostorija 300 ml.
×

Upozorenje

Sorry No Product Found!!.

Držač Toalet papira u listićima MINI (200 listića) R-1319-S Beli 303516

Držač Toalet papira u listićima MINI (200 listića) R-1319-S Beli 303516Držač Toalet papira u listićima MINI (200 listića) R-1319-S Beli 303516

Držač složivog toalet papira u listićima C-V (savijenih na pola), izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, kapaciteta 200 listova toalet papira. Zbog svojih malih dimenzija pogodan je za upotrebu u malim kupatilima.
Prodajna cena720,00 RSD
Modifikator cena:
Popust


Preloader

MINI držač toalet papira u listićima 303516 BELI (za 200 listića) 

- Kapacitet: 200 listića toalet papira savijenih na pola (C ili V)
- Aparat je izrađen od visokokvalitetne ABS plastike.
- Zbog svojih malih dimenzija pogodan je za upotrebu u malim kupatilima..

- Mogućnost zaključavanja ključem koji se dobija uz aparat. 
- Odgovara HACCP standardu, kao i ostalim standardima o bezbednosti hrane i predmeta opšte upotrebe, kao i direktivama Evropske unije.
- Prilikom korišćenja, korisnik dodiruje samo onaj listić koji uzima, a sledeći listić ostaje nedirnut u aparatu čime se sprečava kontaminacija papira za sledećeg korisnika.
- Odgovarajući papir za aparat: Toalet papir u listićima, dimenzije savijenog listića:10,5 cm x11 cm , dimenzije otvorenog (ispravljenog) listića: 21cm do 22 cm x 11 cm.
- Odgovarajući toalet papir: Samosloživi V toalet papir u listićima (savijen na pola). Izbor toalet papira možete pogledati ovde . Imamo veliki izbor toalet papira izrađenih od čiste celuloze 100%.


c v papir Logo webP1   gomila 36 paketicaww
- Boje u kojima se aparat 303516 proizvodi: Bela, Crna, Providna Providno Plava i Metalik Siva
303516 boje
- Materijal i boje koje se koriste su u skladu sa međunarodnim standardima i normama. Kontrola kvaliteta visokog stepena u toku procesa izrade garantuje bezbednost i kvalitet proizvoda.


Montaža aparata:

- Montaža aparata se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu. Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona (Bison, Moment-Fix i sl.). Ovi lepkovi se ne dobijaju uz aparat, već se moraju kupiti odvojeno. Ovi lepkovi se mogu naći u svakoj farbari. Prilikom lepljenja aparata na podlogu, dovoljno je lepak naneti u pet tačaka na poleđinu aparata, po jednu tačku u uglovima i jednu tačku na sredini aparata. U slučaju lepljenja, poželjno je aparat dodatno zalepiti za podlogu sa duplex - obostrano lepljivom trakom na jednom ili dva mesta, ili zalepiti krep trakom preko aparata za podlogu, kako bi duplex ili krep traka držali aparat u željenom položaju dok se silikonski lepak ne stegne. Najbolje je aparat koristiti 24 časa posle obavljene montaže lepljenjem. U slučaju montaže dozatora pomoću tiplova i šrafova, dozator se može koristiti odmah. Aparat se montira po uputstvu koje se dobija uz aparat.


Održavanje aparata:

Ovaj aparat ne zahteva specijalno održavanje. Aparat spolja prebrisati vlažnom krpom. Ne koristiti abrazivna sredstva da ne bi došlo do oštećenja spoljnih površina.


 GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66
mob: 063 8 333 666
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Nedavno pregledani proizvodi

linija3