227057 Vialli dozator za tečni sapun Beli Medical 1000ml S6M

227057 Vialli dozator za tečni sapun Beli Medical 1000ml S6M227057 Vialli dozator za tečni sapun Beli Medical 1000ml S6M
227057 Vialli dozator za tečni sapun Beli Medical 1000ml S6M
227057 Vialli dozator za tečni sapun Beli Medical 1000ml S6M
Način upotrebe dozatora
Dimenzije Dozatora za tečni sapun

Medical dozator za tečni sapun je zbog svoje konstrukcije i dugmeta za pritiskanje koje je podesno za pritiskanje laktom, najčešće primenjivan u zdravstvu
Prodajna cena1350,00 RSD
Modifikator cena:
Popust


Preloader

Dozator za tečni sapun MEDICAL Vialli S6M , izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, kapaciteta 1000 ml tečnog sapuna

Zbog karakteristika pumpe za ispumpavanje tečnog sapuna, NIJE POGODAN ZA DEZINFEKCIONO SREDSTVO koje u sebi sadrži alkohol.

Medical dozator za tečni sapun je zbog svoje konstrukcije i dugmeta za pritiskanje koje je podesno za pritiskanje laktom, najčešće primenjivan u zdravstvu jer sprečava kontaminaciju ruku od dodira. Dozatori za tečni sapun su izrađeni od visokokvalitetne ABS/SAN plastike. Mehanizam za ispumpavanje tečnosti je izrađen od nerđajućeg čelika, a kapacitet ispumpavanja je 1.70ml tečnosti. Svi dozatori za tečni sapun su visokog kvaliteta. Materijal i boje koje se koriste su u skladu sa medjunarodnim standardima i normama. Kontrola kvaliteta visokog stepena u toku procesa izrade garantuje bezbednost i kvalitet.

- Dozator za tečni sapun sa rezervoarom , izrađen od visokokvalitetne ABS Plastike

- Tečni sapun se ispumpava pritiskom laktom

- Kapacitet: 1000 ml (1L)

- Tip rezervoara za tečni sapun: rezervoar sa poklopcem u koji se uliva tečni sapun se nalazi ispod spoljnjeg kućišta dozatora za tečni sapun

- Mogućnost zaključavanja

- Odgovara svim HCCP i ostalim standardima.

- Odgovarajući tečni sapun: Sve vrste tečnog sapuna koje ne sadrže alkohol ili dezinfekcioni rastvor bez obzira na viskozitet (gustinu)

- Boje u kojima se dozator za tečni sapun proizvodi: Bela, Crna i Metalik Siva


Montaža dozatora za tečni sapun:

- Montaža dozatora za tečni sapun se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu. Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona (Bison, Moment-Fix i sl.). Ovi lepkovi se ne dobijaju uz dozator za tečni sapun, već se moraju kupiti odvojeno. Ovi lepkovi se mogu naći u svakoj farbari. Prilikom lepljenja dozatora za tečni sapun na podlogu, dovoljno je lepak naneti u pet tačaka na poleđinu dozatora, po jednu tačku u uglovima i jednu tačku na sredini dozatora. U slučaju lepljenja, poželjno je dozator dodatno zalepiti za podlogu sa duplex - obostrano lepljivom trakom na jednom ili dva mesta, ili zalepiti krep trakom preko dozatora za podlogu, kako bi duplex ili krep traka držali dozator u željenom položaju dok se silikonski lepak ne stegne. Najbolje je dozator koristiti 24 časa posle obavljene montaže lepljenjem. U slučaju montaže dozatora za tečni sapun pomoću tiplova i šrafova, dozator se može koristiti odmah.


Održavanje dozatora za tečni sapun:

Obzirom da se u tečnom sapunu nalaze male količine soli i sode bikarbone, dešava se da se čestice ovih materija nahvataju na gumicama koje zatvaraju protok sapuna, i tom prilikom dolazi do curenja sapuna iz dozatora. To izgleda ovako:

prljav dozator

 (Primer zaprljanog dozatora. Na slici je prikazan dozator sa otvorenom diznom)

Do curenja sapuna može doći i ukoliko neka mehanička nečistoća iz sapuna dospe između gumica. U tom slučaju, potrebno je očistiti dozator na sledeći način:

dispenser maintenance ww


 GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66

keyword: dozator za tecni sapun , dozer , sapun , dezinfekciono sredstvo , dezinfekcija , kutija , sapun ,tečni dozatori za tečni sapun 

 

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.