Prijava

222008 dozator za tečni sapun i dezinfekciono sredstvo CUPOLA Transparent 1000ml

Dozator za tečni sapun i dezinfekciono sredstvo CUPOLA Transparent 500mlDozator za tečni sapun i dezinfekciono sredstvo CUPOLA Transparent 500ml
Dozator za tečni sapun i dezinfekciono sredstvo CUPOLA Transparent 500ml
Dozator za tečni sapun i dezinfekciono sredstvo CUPOLA Transparent 500ml
Dimenzije Dozatora

Dozator za tečni sapun i dezinfekciona sredstva dobrog kvaliteta i ekonomske, niže cene, velikog kapaciteta - 1000 ml.
Prodajna cena750,00 RSD
Modifikator cena:
Popust


Preloader

Dozator za tečni sapun i dezinfekciona sredstva CUPOLA Transparent , izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, kapaciteta 1000 ml

Zbog karakteristika pumpe za ispumpavanje, NIJE POGODAN ZA DEZINFEKCIONO SREDSTVO koje u sebi sadrži više od 70% alkohola

- Kapacitet: 1000 ml (1L)

- Tip rezervoara za tečni sapun: rezervoar u koji se uliva tečnost je ugrađen u kućištu dozatora.

- Odgovara svim HCCP i ostalim standardima o bezbednosti hrane i predmeta opšte upotrebe.

- Odgovarajuće punjenje: Sve vrste tečnog sapuna, dezinfekciona sredstva i antibakterijski gel koji ne sadrže više od 70% alkohola.

- Boje u kojima se dozatori tečnog sapuna Cupola serije proizvode: Bela, Transparentna (providna) i Providno sa Hromiranim poklopcem i dugmetomMontaža dozatora za tečni sapun se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu.

- Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona (Bison, Moment-Fix i sl.). Ovi lepkovi se ne dobijaju uz dozator za tečni sapun , već se moraju kupiti odvojeno. Ovi lepkovi se mogu naći u svakoj farbari. Prilikom lepljenja dozatora za tečni sapun na podlogu, dovoljno je lepak naneti u pet tačaka na poleđinu plastičnog nosača koji nosi dozator za tečni sapun, po jednu tačku u uglovima i jednu tačku na sredini dozatora. U slučaju lepljenja, dovoljno je pločicu na koju se kači dozator zalepiti na zid i sačekati 24 časa da se lepak stegne. Nakon toga se može montirati (zakačiti) dozator za tečni sapun na zalepljenu pločicu i koristiti. Najbolje je dozator za tečni sapun koristiti 24 časa posle obavljene montaže lepljenjem. U slučaju montaže dozatora za tečni sapun pomoću tiplova i šrafova, dozator se može koristiti odmah.

MONTAŽA DOZATORA:

S2 i S4 montaza dozatora belo w w


KORIŠĆENJE DOZATORA:

koriscenje svih dozatora beloww

Obzirom da postoje razne gustine tečnog sapuna, najbolje je prvi put sipati vrlo malo vode u dozator, pritisnuti dugme nekoliko puta i kada voda krene napuniti dozator sa tečnim sapunom. Kada vaš dozator proradi, izbacivaće oko 1,7 ml tečnosti prilikom svakog pritiska.


Održavanje dozatora za tečni sapun u slučaju da dozator curi:

Obzirom da se u tečnom sapunu nalaze male količine soli i sode bikarbone, dešava se da se čestice ovih materija nahvataju na gumicama koje zatvaraju protok sapuna, i tom prilikom dolazi do curenja sapuna iz dozatora. To izgleda ovako:

prljav dozator

 (Primer zaprljanog dozatora. Na slici je prikazan dozator sa otvorenom diznom)

Do curenja sapuna može doći i ukoliko neka mehanička nečistoća iz sapuna dospe uizmeđu gumica. U tom slučaju, potrebno je očistiti dozator na sledeći način:

1. Kombinovanim klještima pažljivo izvući poklopac dozatora (vodite računa da vam ne odleti gumica i opruga koja se nalazi unutar dizne)

2. Isprati vodom obe gumice i kućište dozatora.

3. Vratiti sve na mesto. Dozator je sada ponovo spreman za korišćenje.

Održavanje dozatora ukoliko se koristi za dezinfekciona sredstva ili antibakterijski gel:
- Za antibakterijski gel i dezinfekciona sredstva nije potrebno posebno održavanje. 
- Ukoliko dođe do zaglavljenja dugmeta za ispumpavanje tečnosti, to znači da je dezinfekciono sredstvo u dozatoru sa većim procentom alkohola od 70%. U tom slučaju dovoljno je isprati dozator sa toplom vodom i on će ponovo proraditi, ali se dezinfekciono sredstvo mora zameniti adekvatnim sredstvo za ovaj dozator, sa maksimalno 70% alkohola. 

Održavanje dozatora:

Dovoljno je povremeno skinuti rezervoar sa poklopcem i oprati ga toplom vodom iznutra i spolja. Dozator spolja prebrisati vlažnom krpom. Ne koristiti abrazivna sredstva da ne bi došlo do oštećenja spoljnih površina.


 GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU:

Komentari
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

linija3